Öğrencilerimizin eğlenirken öğrenmelerini, öğrenirken hem kendilerini hem de hayatı keşfetmelerini sağlamak, eğitim-öğretim hayatlarında attıkları her adımda yol arkadaşlığı yapmak, gerek kişisel, gerek kariyer gelişimlerini sağlayacak gerekli tüm donanımları kazandırarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak.

Sevinç Eğitim Kurumları bünyesinde yayıncılık, 1986 yılından bu yana büyümüş ve gelişmiştir.

“Sevinç Yayınları – Sınav İsabet Raporları” incelendiğinde LGS ve YKS soruları ile Sevinç Yayınlarındaki soruların birebir benzer ve isabet oranının %100 olduğu görülmektedir.

Eğitim teknolojilerinden faydalanarak hem basılı hem dij ital içerikleriyle hibrit yayıncılığın Türkiye’deki öncü yayın kuruluşlarından biri olmuştur.